Afdrukken

Samen Op Pad                                                                                           Woudenberg 18-3-2012

 

In 2009 hebben wij het geld besteed aan schoolmaterialen en het laten maken van 6 bureaus en stoelen voor leerkrachten. Zie de foto’s.

Tevens foto’s van de nieuwe toiletten waarvan wij een deel gesponsord hebben.

Heb ook 2 presentaties toegevoegd die wij gebruiken en een paar foto’s van een bezoek aan de school met vrienden in november, ze waren toen kerstliederen aan het instuderen waarvan een video toegevoegd.

Daarnaast de besteding in 2011, weer schoolmaterialen ingekocht, maar omdat wij een zeer ruime donatie ontvangen hebben, tevens een andere kleuterschool geholpen zodat er een kleine groep kinderen ook toegevoegd kon worden aan deze school en nieuw schoolmeubilair aangeschaft kan worden.

Wij hadden een net afgestudeerde leerkracht bij ons die diverse dagen meegelopen heeft op de beiden scholen om zodoende een goed beeld te krijgen van de lesmethodes in Gambia op zowel een grote Katholieke school als een kleine privé kleuterschool.

Wij hebben het restant van het geld gebruikt om voor diverse kinderen het schoolgeld te betalen voor het schooljaar 2011/2012. Het schoolgeld was sterk verhoogd waardoor het voor veel ouders erg moeilijk werd de kinderen op school te houden. Sommige kinderen zijn gewoonweg zo goed en doen echt hun opperbest dat het eeuwig zonde is als deze kinderen hun school niet af kunnen maken.

Onze stichting vindt onderwijs het meest belangrijke voor de toekomst en hoop dat jullie deze mening delen.

Ik hoop dat e.e.a. duidelijk is maar mocht je vragen hebben dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Mela Wagensveld

Children of The Gambia-Woudenberg

Heinelaan 17

3931 WZ Woudenberg

De genooemde foto's, video's en precentaties komen zeer binnenkort online (wordt aangewerkt) webmasters SOP