Afdrukken

Groepswandelen Samen Op Pad (SOP)

Het groepswandelen wordt georganiseerd door een wandelaar die zich heeft aangesloten bij Samen Op Pad en organiseert daarmee ook namens Samen Op Pad.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,-- niet aangesloten deelnemers SGWB en of KWBN betalen € 1,-- extra.

 

Van het inschrijfgeld is € 1,25 voor het SOP de rest gaat naar de organisator en wordt gebruikt voor verzorging onderweg.

Omdat onze organisatoren steeds moeilijker een dergelijke locatie kan vinden zijn er afspraken gemaakt wat wel en niet mag bij bezoek met de groep van Samen Op Pad bij deze lokaties.

 

Met de uitspraak “Niets moet maar niet alles mag" willen we een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de wandelingen uitdragen en we gaan samen uit en komen ook weer samen thuis.

 

Na een eerste groepswandeling in 2008 is dit inmiddels uitgegroeid tot meer dan veertig groepswandelingen per jaar, die in allerlei streken van het land georganiseerd worden. Er wordt zeer gevarieerd gewandeld: in de stad, rond de stad, over klompenpaden, door dorpjes, door natuurgebieden, over het strand.

 

Het SOP is aangesloten bij de Sticht Gooise Wandelsport Bond en Koninklijke Wandel Bond Nederland. De tochten zijn opgenomen in hun wandelagenda's en worden gepubliceerd in hun Wandelcontact (SGWB), LWP (KWBN) en op de websites  www.sgwb.nl  en www.wandel.nl.

Ook worden alle tochten via een papieren SOP agenda en onze (deze) website gepubliceerd. Er zijn meer vormen van publiciteit maar voor de laatste stand kijk op deze website. Onze wandel kalender

Het SOP doneert minimaal 80% van de netto opbrengsten aan goede doelen. Voor goede doelen kijk op  onze goededoelen

We hopen u met deze uitleg enthousiast te hebben gemaakt, opdat u een keer met ons mee komt wandelen.

Stichting Samen Op Pad