Nieuwsbrief 13-8-2011

Printen
Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik hier. 
 
vrijdag 20 juli 2018
 
Nieuwsbrief
 

Het Soppertje

 
www.wc-samenoppad.nl
 
 
 

Beste wandelaar (ster)

 

De vakanties zitten er weer bijna op nu wordt het tijd om weer eens te kijken naar onze wandelagenda 2011.

De eerstvolgend wandeling:

De eerste wandeling “Tussen de Amstel en Drecht” op 31 augustus georganiseerd door Chris Woerden is het begin van een drukke wandel periode.

In de maand september kunnen we elke woensdag wandelen, dit hebben we mede te danken aan het feit dat we voor dit jaar twee organisatoren bereid vonden een wandeling uit te zetten.

Twee nieuwe wandeling Samen Op Pad:

Gerard de Langen organiseert op 21 september het “Rondje Odijk” en Wim Veerman organiseert op 28 september z’n 1e Eemlandtocht. Beide wandeling zult u niet in het LWP en of NWP vinden daarom bent u voor verdere informatie aangewezen op onze website of ons eigen wandelprogramma boekje. Ook vind u verder in deze nieuwsbrief de nodige informatie.

Een Koninklijke wandelaar:

De afgelopen periode stond niet alleen in het teken van vakanties maar ook waren er verschillende vierdaagse wandelingen. Tijdens de vierdaagse van Nijmegen volbracht onze wandelvriend Frits Spanjers z’n 50ste Nijmeegse vierdaagse. Frits is na afloop in zijn woonplaats voor deze prestatie gehuldigd maar hij werd ook koninklijk onderscheiden, dit laatste niet alleen voor het wandelen maar ook voor zijn doen en laten in de maatschappij.

Volgens Annie, zijn vrouw, was het een grote happening met zoveel bloemen dat ze hun eigen huis niet meer in konden. 300 schoolkinderen hadden allemaal een tekening gemaakt.

Wij vrienden van Samen Op Pad willen hem ook via deze weg van harte feliciteren met deze grootse prestatie en onderscheiding.

Vernieuwde Website:

Verder willen wij u via deze weg laten weten dat we onze website opnieuw gestructureerd hebben om zaken zoals berichten en foto’s weer beter en makkelijker te kunnen vinden. Verder is en wordt de site uitgebreid met wat extra technieken en zaken om nog interessanter te worden voor onze bezoekers, hierover later meer maar blijf vooral de site bezoeken we voorzien u van alle mogelijke informatie betreffende onze wandelingen en de resultaten.

U vind hieronder informatie betreffende de eerst volgende wandelingen. Wij hopen u op deze wandelingen te mogen begroeten,

Samen Op Pad.

Volgend nieuwsbrief medio oktober?

Mocht u kopie hebben voor deze nieuwsbrief graag! mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verdere info op www.wc-samenoppad.nl

 

Indien nodig klik op afbeelding tonen

 

 

 

 

 


 
 
 
Wilt u zich uitschrijven voor deze of ander nieuwsbrieven van ons, klik hier