nieuwsbrief 24-12=2011

Printen
Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik hier. 
 
vrijdag 27 april 2018
 
Nieuwsbrief
 

Het Soppertje

www.wc-samenoppad.nl
 
 
 

Beste wandelvriendinnen en vrienden 

 

Het is nu de laatste zaterdag voor kerst. Eigenlijk de zaterdag van de Sagambiara-Walk.

Door een misverstand was deze vorige week zaterdag maar daarom niet minder geslaagd. We mochten 337 wandelaars verwelkomen en de stemming onder wandelaars en vrijwilligers was opperbest.

Met het afsluiten van de Sagambiara-Walk sluiten wij ook ons wandel seizoen af en maken we de balans op.

De cijfers zijn nog niet exact bekent maar we kunnen u verzekeren dat deze zeer positief zullen uitvallen.

We zijn als Samen Op Pad trots op deze resultaten en zijn u wandelaars maar zeker niet in de laatste plaats alle vrijwilligers erg dankbaar dat we dit hebben kunnen bereiken.

Omdat het voor ons allen in deze tijd gebruikelijk is om zo aan het eind van het jaar even terug te blikken op het afgelopen jaar doen wij dat ook.

Wat ooit door Gerrie van de Brink als een eenmalige actie is begonnen, de Sagambiara-Walk en wandelcomité Samen Op Pad is uitgelopen op een succesvolle formule. Ook deze nieuwsbrief het Soppertje trekt de aandacht.

Het is dan wel zo dat Gerrie door haar minder goede gezondheid de organisatie niet meer aankan, de vele vrijwilligers om haar heen hebben laten zien dat ze willen doorgaan. Ook waren ze van mening dat we er even bij stil moesten staan dat het allemaal door haar is begonnen en dat we haar niet zomaar aan de kant moesten zetten. Daarom werd ze officieel benoemt als erelid van Samen Op Pad en ambassadrice naar onze goede doelen.

Haar motto “een druppel op de gloeiende plaat” is en blijft ook het motto van Samen Op Pad en Samen Op Pad is Gerrie van den Brink.

Naast de Sagambiara-Walk werden er namens Samen Op Pad een 20 groepswandeling op woensdag gewandeld met in het totaal 1579 wandelaars. Samen brengt dat met de 337 wandelaars van de Sagambiara-Walk het totaal op 1916 wandelaars. Een heeeel! mooi resultaat.

Financieel zal het een resultaat voor onze goede doelen opleveren van rond de € 3000,--.  Nadat alle verrekeningen bekent zijn vind u op onze website het definitieve resultaat. De datum van overhandigen zal zijn in de week van mei waarin Gerrie haar verjaardag viert. (overhandiging op 24-5 -2011)

Te bedenken dat we met bovenstaand resultaat de kerst ingaan dan kunnen we echt spreken van een kerstgevoel en het is daarom een goed gevoel omdat we het samen hebben mogelijk gemaakt.

Om dit soort resultaten voor het volgende jaar weer te kunnen realiseren zullen we er samen weer de schouders onderzetten, om te beginnen woensdag aanstaande. De laatste wandeling in 2011 en de eerst in ons SOP seizoen.

Op woensdag 28 december 2011 organiseert Casper Seijn z’n 1e Kasteeltocht vanuit Wijk bij Duurstede. Het start adres is: voetbalvereniging CDW, Lekdijk Oost 12, 3961 MB Wijk bij Duurstede.

Op het programma voor het nieuwe jaar staan als eerste wandelingen de:

Utrechtse Fortentocht  op 4 januari,  georganiseerd door Rolf Craanen.
Start: Tuincentrum Overvecht, Gageldijk 3,Utrecht (Noord),Nederland,3566ME

de:

Backfield wandeltocht op 18 januari, georganiseerd door Hans van der Goes.
Start: De Glinster, Rudolphlaan 2,De Glind (gem Barneveld),Nederland,3794 MZ

En het:

Rondje Wolfheze op 25 januari, georganiseerd door Casper Seijn.
Start: Ontmoetingscentrum Nederveluwe, Wolfheze 2,Wolfheze,Nederland,6874 BE.

Wij gaan voor het nieuwe seizoen wederom voor een record dus wij zijn er, we nodigen u uit voor de altijd mooie wandelingen.

Dat wij er samen voor gaan kunnen u constateren om de fotoreportage te bekijken van onze medewerkers die weer druk in de weer zijn om de vele wandelingen voor te lopen. Kijk op onze website: www.wc-samenoppad.nl  klik hier en klik hier

Dan rest ons nu tot slot u prettige Kerstdagen een goed uiteinde en een goed en gezond 2012 toe te wensen. Uiteraard met heel veel wandelplezier.

Van ons allemaal Samen Op Pad

PS Pos Op in onze voorlaatste agenda (2011>2012) stonden voor de maand september tochten anders geplant als in het NWP of LWP, wij hebben daarom onze agenda aangepast. Kijk op de site www.wc-samenoppad.nl  of agenda 2012 voor de juiste datum.

 

     


 
 
 
Wilt u zich uitschrijven voor deze of ander nieuwsbrieven van ons, klik hier