Soppertje mei 2013

Printen
Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik hier. 
 
vrijdag 20 juli 2018
 
Nieuwsbrief
 

Het Soppertje

 
www.wc-samenoppad.nl
 
 
 

Beste Wandelvrienden en vriendinnen Samen Op Pad.

Nog steeds hebben we moeite met het regelmatig samenstellen van onze nieuwsbrief het Soppertje. Nu het voorseizoen 2013 al weer bijna is afgelopen moet het toch maar weer eens van komen.

We hebben inmiddels al weer 12 Woensdag wandelingen achter de rug met 1221 deelnemers totaal. Gemiddeld 102 wandelaar per evenement een super resultaat.

De nieuwe route voor de Sagambiara Walk is in concept weer klaar en er is ook al een voorloop datum geplant. We zullen dan met een aantal medewerkers het geheel voorlopen met eventueel de nodige wijziging.

Het sponsorgeld 2013 wordt op donderdag 23 mei overhandigd waarvoor iedereen via onze website is uitgenodigd. Het bedrag wat beschikbaar is  super, de hoogte wordt bekent gemaakt tijdens de overhandiging en later op onze website, iedereen hartelijke dank voor uw bijdrage.

Het comité SOP is ongelooflijk trots op de resultaten. Zij zijn trots op wat er de afgelopen jaar al is bereikt, maar nog meer op iedereen, vrijwilliger maar ook op alle wandelaars die deze resultaten mogelijk maakten. Wij gaan ervoor om hiermee door te gaan.

Om dit alles mogelijk te maken werken we aan de toekomst en toekomst ook voor ons is werken aan groei. Het aantal deelnemers groeit dank zij de enthousiasme van onze wandelaars. Om alle wandelaars in onze groep op te kunnen nemen zonder dat deze extreem groot wordt is er spreiding nodig. Daarom werken wij aan uitbreiding van het aantal groepswandelingen. Gelukkig weten we welwillende vrijwilligers te vinden die één of meer wandeling op de kalender zetten. De uitbreiding gaat zo snel dat we het via de bond niet voorelkaar krijgen deze in hun kalender op te nemen. Daarom vragen wij u bezoek regelmatig de website van www.wc-samenoppad.nl voor de laatste stand van zaken.

Er zijn nog een drietal wandelingen te gaan voor het einde van het voorseizoen 2013 waaronder ook weer een nieuwe. Deze wordt georganiseerd door Klaas en Veronica Bunschoten vanuit Huizen, Klaas en Veronica welkom in het SOP team. Het zou hen en ons comité SOP ongelooflijk veel plezier doen dat zij en grote groep deelnemers mogen ontvangen op hun 1e Erfgooierstocht, u vind hieronder alle nodige gegevens.

Tot slot willen wij via deze weg een oproep doen voor een vrijwilliger die ons comité zou willen versterken en dan speciaal voor PR (sociaal media), nieuwsbrief, fasebook en twitter. Ons Soppertje heeft een echte redacteur nodig. Meld u aan bij een van onze medewerkers of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandelcomité Samen Op Pad. 

 

Volgende Sop wandelingen met extra wandeling de 1e Erfgooierstocht

 

 

 

In de bijlage de volledige SOP agenda 2013

Kijk voor meer informatie en wandelagenda op http://www.wc-samenoppad.nl
 
 
 
 
Wilt u zich uitschrijven voor deze of ander nieuwsbrieven van ons, klik hier 

 

Bijlagen
sop-2013.pdf