Frits Spanjers

Printen
Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik hier.
 - - -
 

Samen Op Pad-

Extra bericht.

 
     Beste Bezoeker,    
   

2e dag 1e tweedaagse Veenendaal 111Onze grote vriend en medewerker Samen Op Pad Frits Spanjers strijd al jaren een ongelijke strijd tegen een gemene en verraderlijke ziekte.

Moedig en strijdlustig zoals hij was heeft hij het lang volgehouden maar toch gaat hij de strijd verliezen, afgelopen week ging het toch nog weer plotseling veel minder, hij kwam wederom in het ziekenhuis.

 

Wij Samen Op Pad hebben contact opgenomen Met Henk Pashouwer uit Schaijk. Henk is door Frits gevraagd een benoemt als rechterhand en is door Frits gevraagd om de wandelingen die reeds geagendeerd zijn voort te zetten.

Henk zal de wens van Frits van harte uitvoeren en zal ook in de toekomst doorgaan met verschillende wandelingen die door Frits op de kaart zijn gezet.

Na een eerder telefoontje met Henk kreeg ik vanmiddag van hem een belletje met het laatste nieuws omtrent de toestand van Frits. Frits is vanmiddag onbehandelbaar per ambulance naar huis gebracht en staat onder intensive behandeling van de huis arts. Deze zorgt er voor dat Frits vooral geen pijn hoeft te lijden, de rest moet de tijd leren.

We hebben de afspraak met Henk dat wanneer er wat valt te melden hij ons daar per direct van op de hoogte zal stellen. Op onze beurt zullen wij via deze mail en onze website u van verder informatie voorzien.

 

Dit soort berichten zijn altijd beladen daarom blijft het in onze gedachten en wensen we familie en vrienden veel sterkte in dit soort moeilijke momenten.

Bestuur,

Samen Op Pad.

   
         
 - - -
Wilt u zich uitschrijven voor deze nieuwsbrief, klik hier