Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

 Stichting Samen Op Pad (S.O.P).


logo sagambiara sop11 In 2006 werd Gerrie van den Brink 50 Jaar. Om  dat te vieren organiseerde ze voor al haar wandelvrienden en -vriendinnen een wandeling. Het werd niet zomaar een wandeling, maar het grootste deel van het inschrijfgeld werd besteed aan een goed doel; de kinderen van Serekunda in Gambia.

De naam bedacht ze door het woord Sara in tweeën te knippen en daar Gambia tussen te plaatsen Sa Gambia Ra. Met het woord ‘walk’ maakte ze het geheel af SAGAMBIARAWALK. Door het succes van deze wandeling bleef het niet bij één keer en organiseerde Gerrie onder protest, maar op aandringen van de wandelaars, de wandeling voor de tweede keer.

Omdat Gerrie het terecht niet meer zag zitten de verantwoording voor de organisatie alleen te dragen, heeft ze samen met enkele wandelvrienden, Rolf Craanen en Kees de Groot, een wandelcomité opgericht.

De naam Samen Op Pad werd bedacht en dat blijkt een zeer passende naam te zijn. Bij het aanvragen van een domeinnnaam bleek dat de domeinnaam Samen op pad reeds bestond, dus werd er wc (wandelcomité) aan de naam toegevoegd.

Het wandelcomité Samen Op Pad is aangesloten bij de Stichts Gooise Wandelsport Bond (SGWB). De SGWB is een onderdeel van de Nederlandse Wandelbond (NWB)

Logo SopIn 2014 besloot het toenmalige bestuur om van het wandelcomité een stichting te maken. Vanaf 11 juni 2014 gaat het wandelcomité verder als Stichting Samen Op Pad

Eind 2014 ontstond door de fusie tussen NWB en KNBLO-NL een nieuwe bond de KWBN. Het Stichting bestuur besloot om zich ook daar bij aan te sluiten. De SGWB gaat als zelfstandige bond door. De stichting is dus vanaf 1 januarie 2015 aangesloten bij 2 wandelbonden de SGWB en de KWBN dit allemaal met de gedachte om de wandelaars breed van informatie te voorzien omtrent de geboden diensten. 

Op deze site https://www.samenoppad-wandelen.nl vindt u van alle informatie die met de activiteiten van Samen Op Pad heeft te maken.

U vindt er alles over de SAGAMBIARAWALK, het groepswandelen, onze goede doelen, de wandelkalender, de samenstelling van het bestuur, verslagen (ook financieel), een fotoalbum en er is informatie over een digitale nieuwsbrief.

Mocht u desondanks vragen hebben stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u spoedig op een van onze wandelingen te mogen begroeten.

Stichting Samen Op Pad

Belangrijke datums;

  • Eerste Sagambiara-Walk – 23-12-2006
  • Aangemeld comité Samen op Pad bij de SGWB/NWB - 08-09-2008
  • Eerste groepswandeling 15-10-2008
  • Oprichting stichting Samen Op Pad - 11-06-2014
  • Direct lid NWB -19-07-2014 overgang 1-1-2015 KWBN
  • Officieel aangemeld als stichting Samen Op Pad bij KWBN - 15-3-2015
  • Per 01-01-2020 einde lidmaatschap KWBN.


 

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.