Afdrukken

 

             

              Een wandeltocht waarvan een deel van de opbrengst elk jaar bestemd is voor,

 

                                                        “GOEDE DOELEN”

 

             Gambia (Serrekunda) en nu ook deDominicaanse Republiek ( El Seibo)

 

Keuze afstanden zijn: 10, 20, 25 en 30 km.

 

Starttijden zijn:      30 km.  09:00 uur tot 10:00 uur

                           25 km.   09:00 uur tot 10:00 uur

                           20km.   09:00 uur tot 10:00 uur    

                           10 km.  09:00 uur tot 11:00 uur

                           

Het startbureau is open vanaf 08:30 uur en sluit om 16:30 uur.      

               

Inschrijfgeld bedraagt:
  voor bondsleden € 3.-- .   voor niet bondsleden € 4.-- .

 

Doneren kan ook. ING Bank, rekeningnummer: 75.22.12.087.

tnv Mw G.G. van den Brink of E.G.W. Freriks

 

 

De wandeling geschied geheel op eigen verantwoording, de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enigerlei schade.

 

Parkeren van uw auto dient u in de straten in de omgeving te doen,

 

De route laat ons een deel van onze mooie omgeving zien, de Veluwe.

 

Bij de start ontvangt u een route beschrijving.

 

17 December 2011,  vanuit “Het denksportcentrum”, Jac. Catsstraat 76, te Putten.

 

 

 

 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer, NS station Putten,

Uit de richting Zwolle:
- Neem de stoptrein naar Utrecht en stap uit in Putten. Neem daar bus 107 richting Arnhem. Stap uit bij halte "Vijverhof". Tegenover de Vijverhof is de Jac Catsstraat. Het is nu ongeveer 5 minuten lopen. De route naar de nieuwe startlocatie wordt voor u gepijld.

Uit de richting Amersfoort:
- Neem de stoptrein naar Zwolle en stap uit in Putten. Neem daar bus 107 richting Arnhem. Stap uit bij halte "Vijverhof". Tegenover de Vijverhof is de Jac Catsstraat.Het is nu ongeveer 5 minuten lopen. De route naar de nieuwe startlocatie wordt voor u gepijld.

Uit de richting Arnhem:
- Neem de intercity naar Utrecht, daar de stoptrein naar Zwolle en stap uit in Putten. Neem daar bus 107 richting Arnhem. Stap uit bij halte "Vijverhof". Tegenover de Vijverhof is de Jac Catsstraat. Het is nu ongeveer 5 minuten lopen. De route naar de nieuwe startlocatie wordt voor u gepijld.

 

Met eigen vervoer:

-Vanaf Amersfoort: A28 afslag 9, Nijkerk-Putten, weg volgen tot Putten. 1e afslag (bij Terra Nova) riGarderen (= Van Geenstraat) 3 rotondes rechtdoor, daarna 2e weg links = Jac Catsstraat.

-Vanaf Apeldoorn:A1 afslag Garderen, N310 (Wolweg) rechtdoor rotonde met Apeldoornsestraat, Hogesteeg, (wordt Bakkersweg,)  tot einde weg in Garderen. Links, Dorpsstraat, richting Putten. Na bord ‘50’ rotonde, 3 kwart rond, (= Calcariaweg,) daarna 2e weg rechts (= Peppelerweg, doorrijden tot einde weg)

 

Tot ziens bij de SAGAMBIARA-WALK 17 December 2011.

 

Informatie bij Samen Op Pad. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Tel. 06-51668828

 

Zie voor meer informatie onze website: http://www.wc-samenoppad.nl/

Breng eens een bezoekje aan onze gezellige website.

 

De organisatie:

 

Nadat Gerrie van den Brink met haar gezin 5 jaar heeft georganiseerd moet ze om gezondheid redenen hiervan afzien. Wij medecomitéleden hebben gemeend dat wij er alles aan moeten doen om de doelstelling van Gerrie, wandelen voor het goede doel onder het motto een druppel op de gloeiende plaat in ere te houden .

Daarom hebben we besloten de Sagambiara-Walk voort te blijven zetten. Wel zullen we enkele zaken anders doen want ondanks alle goede bedoelingen en wil, moeten we vast stellen dat Gerrie met haar gezin met erg veel liefde en inzet de afgelopen 5 jaar hun wandel evenement organiseerden.

 

Mededeling:

 

Wij comité Samen Op Pad zijn van mening dat Gerrie van den Brink, de moeder van de Sagambiara-Walk en het wandel comité Samen Op Pad, ons voorbeeld was en zal blijven.

Wij willen haar daarom benoemen tot erelid van ons comité en ambassadrice van onze goede doelen. Daarmede heeft ze ten aller tijde onbeperkt toegang tot al onze activiteiten en we heten haar daar van harte welkom.  

 

De route:

 

Wederom gaat de route dit jaar door de bossen en over de heide tussen Putten en Garderen. Onderweg is er dit jaar weer de bekende wagenrust aan de Arnhemsekarweg en voor de 25 en 30 km is de grote caférust weer bij de Bonte Koe in Garderen. Dankbaar maken wij gebruik van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer, Gelders landschap en …… We zijn blij dat ons het gebruik ervan wordt toevertrouwd en dat willen wij graag zo houden. Daarom aan u de oproep laat niet uw afval achter op het parkoers maar deponeer dat in daarvoor opgestelde afval bakken op onze rustlocaties.

 

De start finishlocatie:

 

Op de start/finishlocatie heten wij u van harte welkom. Voor u start kunt u gebruik maken  van onze catering om nog wat te nuttigen, koffie, thee en of fris. Als u bij terugkeer van uw wandelingbij start/finishlocatie bent aangekomen, kunt u uw stempel en wandelboek plaatje in ontvangst nemen. Loop daarna nog even langs de Gambia en de El Seibo tafels, waar u kunt zien waar deze lieve mensen met de door ons (uw) ingezamelde gelden aan werken. Uiteraard vinden wij het gezellig dat u daarna nog even onder het genot van een drankje en of hapje wat nababbelt, voordat u weer naar huis reist.

Bedenk dat: 80% van de opbrengst (verkoop min inkoopvan onze catering) en de opbrengst van de wandeltocht bestemd is voor onze goede doelen.

“Serrekunda” Gambia en “El Seibo” Dominicaanse Republiek.

Van de wandeltocht wordt 80 % van de opbrengst verdeeld over beide doelen.  

 

Op onze website. http://www.wc-samenoppad.nl kunt u onze financiële verantwoording

Bekijken.

 

Wist u dat wij een grote ploeg met lieve vrijwilligers hebben? En dat zij er zowel binnen als buiten voor u klaar staan. Zodat u zult genieten en weten dat er goed voor u gezorgd wordt.

(Op het parkoers bevinden zich parkoersbewakers en er worden foto’s gemaakt door onze eigen fotograaf.)

 

Wist u dat we naast de Sagambiara Walk ook op woensdag groepswandelingen organiseren met natuurlijk als doel geld genereren voor onze goede doelen. U vind de agenda daarvoor op onze website en of op de start/finishlocatie.  

 

 

De volgende Sagambiara Walk staat gepland op 22-12-2012, wij heten u dan weer van harte welkom

 

 

Wij hopen dat u van deze dag genoten heeft.

Als u straks naar huis gaat, neem dan de boodschap van KERST met u mee.

 

                                                                                                                      

                                                                                                      

Wij, alle medewerkers van de SAGAMBIARA-WALK,

 

wensen u gezegende Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2012.


 

 

 

Steun de kinderen van de st. Theresiaschool in Serakunda, te Gambia.

Op veler verzoek gaan wij door.

We gaan wederom voor u organiseren de “SAGAMBIARA-WALK”. Nog altijd is er veel geld nodig voor de kinderen van onze verre medemens. Ook dit jaar gaan we voor de “st. Theresiaschool” te Serrekunda in Gambia”. Wij zullen samen voor wandelen om de kinderen verder te helpen deze school te kunnen afbouwen, zodat ook zij later een betere toekomst mogen hebben. Lieve mensen van de stichting, nog altijd nauw betrokken bij het dorp Serrekunda en haar inwoners, mensen uit mijn omgeving zijn samen met de dorpelingen nog altijd druk aan het werk in, rond en met de school. Regelmatig gaan zij persoonlijk naar dit dorp. Zo helpen zij de bewoners een duurzaam bestaan op te bouwen in hun eigen vaderland.

 

 

Steun de kinderen van El Seibo.

Ook nu weer als tweede doel “Seibo Werkgroep Putten”.

Door de orkaan Georges, die op 22 september 1998 over de Dominicaanse Republiek raasde, zijn veel mensen hierbij alles kwijtgeraakt. Ook al kregen zij een klein stukje grond en heeft Pastor Nicolás er, (met de hulp van zijn naasten,) voor gezorgd dat er een afdak gebouwd werd, die als school dienst zou gaan doen, is er nog altijd veel nodig om de kinderen van El Seibo, een beetje als onze kinderen, naar een goede school te laten gaan.

In de afgelopen jaren zijn er al 6 leslokalen, een toilettengroep, een kantoor en een muur om het complex gerealiseerd. In 2010 is er een start gemaakt met een kleinschalig medisch centrum wat in 2011 voor een klein deel al gebruiksklaar is gemaakt.

In de komende jaren wordt hier mee doorgegaan.

Als jullie de website bezoeken,  kun je lezen wat er tot op heden voltooid is.

Volgende zomer hopen ze weer met een groep Nederlanders naar El Seibo te gaan om daar verder te bouwen aan dat medisch centrum.

 (kijk voor meer informatie op onze website - zie: http://www.kerknetputten.nl/seibo )

 

 

Wilt u meer weten over beide projecten?

Kijk op onze website: http://www.wc-samenoppad.nl/

 

Waarom toch steeds weer die zaterdag voor Kerst?

Lang is er over nagedacht. Een weekend met weinig wandeltochten, want niemand mag er voor de voeten gelopen worden. Maar de echte rede om deze tocht op deze laatste zaterdag voor het Kerstfeest te lopen blijft wel de volgende, onze rijkdom, slechts enkele dagen voor kerst en de jaarwisseling. Dagen waarop vele van ons uitgebreid aan tafel komen, misschien zelfs met cadeaus onder onze schitterende kerstboom. Miljoenen euro’s worden er uitgegeven om vooral maar niet onze jaarwisseling geruisloos voorbij te laten gaan.De klok slaat 24:00 uur, de donkere nachthemel wordt helder verlicht met de mooiste kleuren. Ons goed recht om daarvan volop te genieten. Maar wat hebben de kleuters van Serrekunda en de kinderen van El Seibo? 

Onze leus luidt toch nog altijd: de jeugd heeft de toekomst? Met de opbrengst van onze wandeltochten hopen wij deze kleuters / kinderen verder op weg te helpen, zodat ook zij, net als onze kinderen, een betere toekomst tegemoet mogen zien.

Van harte nodigen wij u uit en hopen dat u van fijne wandelingen mag genieten.

Dus…ook dit jaar dus wandelen voor de kinderen van de st. Theresiaschool in Serrekunda te Gambia en de kinderen van El Seibo.

 

Namens de kleuters van Serrekunda en de kleuters van El Seibo, BEDANKT

Hieronder kunt u de flyer downloaden