Zaterdag 22december 2012 organiseert wandelcomité“Samen Op Pad” de                     

 

7e Sagambiara-Walk

 

Een wandeltocht waarvan een deel van de opbrengst elk jaar bestemd is voor de

 

“GOEDE DOELEN”

 

Gambia (Serrekunda) en de Dominicaanse Republiek ( El Seibo)

 

 

Keuze afstanden zijn: 10, 20, 25 en 30 km.

 

Starttijden zijn:

                  30 km.  09:00 uur tot 10:00 uur

                  25 km.  09:00 uur tot 10.00 uur

                  20 km.  09:00 uur tot 10:00 uur

                  10 km.   09:00 uur tot 11:00 uur

 

De wandeling geschied geheel op eigen verantwoording, de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enigerlei schade.

 

De route is geheel vernieuwd en laat u een deel van onze mooie omgeving zien, de Veluwe.

 

Bij de start ontvangt u een route beschrijving.

 

Tot 22 December 2012,  vanuit “Het denksportcentrum”, Jac. Catsstraat 76, 3881 XR Putten. 
Steun de kinderen van de st. Theresiaschool in Serrekunda, te Gambia.

Op veler verzoek gaan wij door. Wederom organiseren wij voor u de “SAGAMBIARA-WALK”. Nog altijd is er veel geld nodig voor de kinderen van onze verre medemens. Ook dit jaar gaan we voor de “st. Theresiaschool” te Serrekunda in Gambia. Wij zullen er samen voor wandelen om de kinderen verder te helpen deze school te kunnen afbouwen, zodat ook zij later een betere toekomst mogen hebben. Lieve mensen van de stichting, nog altijd nauw betrokken bij het dorp Serrekunda en haar inwoners, mensen uit mijn omgeving zijn samen met de dorpelingen nog altijd druk aan het werk in, rond en met de school. Regelmatig gaan zij persoonlijk naar dit dorp. Zo helpen zij de bewoners een duurzaam bestaan op te bouwen in hun eigen vaderland.

 

Steun El Seibo.

Door de orkaan Georges, die op 22 september 1998 over de Dominicaanse Republiek raasde, zijn veel mensen hierbij alles kwijtgeraakt. Ook al kregen zij een klein stukje grond en heeft Pastor Nicolás er (met de hulp van zijn naasten ) voor gezorgd dat er een afdak gebouwd werd, die als school dienst zou gaan doen, is er nog altijd veel nodig om de kinderen van El Seibo een beetje als onze kinderen, naar een goede school te laten gaan.

In de afgelopen jaren zijn er al 6 leslokalen, een toilettengroep, een kantoor en een muur om het complex gerealiseerd. In 2010 is er een start gemaakt met een kleinschalig medisch centrum, wat in 2011 voor een klein deel al gebruiksklaar is gemaakt. In de komende jaren wordt hier mee doorgegaan.

Als jullie hun website bezoeken kun je lezen wat er tot op heden voltooid is.

Volgende zomer hopen ze weer met een groep Nederlanders naar El Seibo te gaan om daar verder te bouwen aan het medisch centrum.Voor meer info. www.kerknetputten.nl/seibo

 

Wilt u meer weten over beide projecten? Kijk op onze website: www.wc-samenoppad.nl/

 

Waarom toch steeds weer die zaterdag voor Kerst?

Lang is er over nagedacht. Een weekend met weinig wandeltochten, want niemand mag er voor de voeten gelopen worden. Maar de echte reden om deze tocht op deze laatste zaterdag voor het kerstfeest te lopen blijft wel de volgende, onze rijkdom, slechts enkele dagen voor kerst en de jaarwisseling. Dagen waarop vele van ons uitgebreid aan tafel komen, misschien zelfs met cadeaus onder onze schitterende kerstboom. Miljoenen euro’s worden er uitgegeven om vooral maar niet onze jaarwisseling geruisloos voorbij te laten gaan.De klok slaat 24:00 uur, de donkere nachthemel wordt helder verlicht met de mooiste kleuren. Ons goed recht om daar volop van te genieten. Maar wat hebben de kleuters van Serrekunda en de kinderen van El Seibo? 

Onze leus luidt toch nog altijd: de jeugd heeft de toekomst. Met de opbrengst van onze wandeltochten hopen wij deze kleuters / kinderen verder op weg te helpen, zodat ook zij, net als onze kinderen, een betere toekomst tegemoet mogen zien.

Van harte nodigen wij u uit en hopen dat u van onze fijne wandelingen zult genieten.

Dus…ook dit jaar  wandelen voor de kinderen van de st. Theresiaschool in Serrekunda te Gambia en de kinderen van El Seibo.

 

Namens de kleuters van Serrekunda en de kleuters van El Seibo,  BEDANKT   

PARKEREN!!!!

Parkeren bij de start en finishlocatie kan niet meer. Wij hebben het afgelopen jaar het vriendelijke verzoek gekregen om niet meer bij de ALDI markt te parkeren dit is eigen parkeer terrein . Omdat wij wandelaars zijn die niet op een km kijken verzoeken wij om u auto op het parkeer terrein bij de Nieuwe kerk te zetten een loop afstand van ongeveer 500 meter wij als organisatie zullen voor bewegwijzering zorgen, volg de aanwijzingen van onze parkeerwachters op. Al vast bedank voor u medewerking

 

De start finishlocatie:

Op de start/finishlocatie heten wij u van harte welkom. Voor u start kunt u gebruik maken  van onze catering om nog wat te nuttigen, koffie, thee en of fris. Als u bij terugkeer van uw wandelingbij start/finishlocatie bent aangekomen, kunt u uw stempel en wandelboek plaatje in ontvangst nemen. Loop daarna nog even langs de Gambia en de El Seibo tafels, waar u kunt zien waar deze lieve mensen met de door ons (uw) ingezamelde gelden aan werken. Uiteraard vinden wij het gezellig dat u daarna nog even onder het genot van een drankje en of hapje wat nababbelt, voordat u weer naar huis reist.

Van de wandeltocht wordt minimaal 80% van de opbrengst verdeeld over beide doelen. 

 

Wist u dat:

  • Op www.wc-samenoppad.nl kunt u onze financiële verantwoording bekijken.
  •  Wij een grote ploeg met lieve vrijwilligers hebben? En dat zij er zowel binnen als buiten voor u klaar staan. Zodat u zult genieten en weten dat er goed voor u gezorgd wordt.
  • Op het parkoers bevinden zich parkoersbewakers en er worden foto’s gemaakt door onze eigen fotograaf.
  •  We naast de Sagambiara-Walk ook op woensdag groepswandelingen organiseren met natuurlijk als doel geld genereren voor onze goede doelen. U vindt de agenda daarvoor op onze website www.wc-samenoppad.nl en of op de start / finishlocatie.
  • De volgende Sagambiara-Walk (8e) staat gepland op 21-12-2013, wij heten u ook dan weer van harte welkom

 

De route:

Dit jaar een geheel gewijzigde route. De route gaat dit jaar door de bossen en over de heide tussen Ermelo en Speuld. Onderweg is er dit jaar weer een wagenrust voor alle afstanden. Voor de 20, 25 en 30 km is de caférust bij het Boshuis te Drie. Ongetwijfeld zullen er onderweg nog de bekende doorloop posten zijn voorzien, laat u verrassen.  

Dankbaar maken wij gebruik van de natuurgebieden van onder andere Staatsbosbeheer, Gelders landschap en Schovenhorst. We zijn blij dat ons het gebruik ervan wordt toevertrouwd en dat willen wij graag zo houden. Daarom aan u de oproep laat niet uw afval achter op het parkoers maar deponeer dat in daarvoor opgestelde afval bakken op onze start, finish en rustlocaties.


 

Wij hopen dat u van deze dag gaat genieten.

Als u na de wandeling naar huis gaat, neem dan de boodschap van kerst met u mee.

 

Wij, alle medewerkers van de SAGAMBIARA-WALK,

wensen u nu al vast gezegende Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013

 

 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer, NS station Putten:,

Uit de richting Zwolle:

- Neem de stoptrein naar Utrecht en stap uit in Putten. Neem daar bus 107 richting Arnhem. Stap uit bij halte "Vijverhof". Tegenover de Vijverhof is de Jac Catsstraat. Het is nu ongeveer 5 minuten lopen. De route naar de startlocatie wordt voor u gepijld.

Uit de richting Amersfoort:

- Neem de stoptrein naar Zwolle en stap uit in Putten. Neem daar bus 107 richting Arnhem. Stap uit bij halte "Vijverhof". Tegenover de Vijverhof is de Jac Catsstraat. Het is nu ongeveer 5 minuten lopen. De route naar de startlocatie wordt voor u gepijld.

Uit de richting Arnhem:

- Neem de intercity naar Utrecht, daar de stoptrein naar Zwolle en stap uit in Putten. Neem daar bus 107 richting Arnhem. Stap uit bij halte "Vijverhof". Tegenover de Vijverhof is de Jac Catsstraat. Het is nu ongeveer 5 minuten lopen. De route naar de startlocatie wordt voor u gepijld.

 

Met eigen vervoer:

 - Vanaf Amersfoort: A28 afslag 9, Nijkerk-Putten, weg volgen tot Putten. 1e afslag (bij Terra Nova) riGarderen (= Van Geenstraat) 3 rotondes rechtdoor, daarna 2e weg links = Jac Catsstraat.

 - Vanaf Apeldoorn:A1 afslag Garderen, N310 (Wolweg) rechtdoor rotonde met Apeldoornsestraat, Hogesteeg, (wordt Bakkersweg,) tot einde weg in Garderen. Links, Dorpsstraat, richting Putten. Na bord ‘50’ rotonde, 3 kwart rond, (= Calcariaweg,) daarna 2e weg rechts (= Peppelerweg, doorrijden tot einde weg)

 

Tot ziens bij de SAGAMBIARA-WALK 22 december 2012.

 

Informatie bij Samen Op Pad. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Tel. 06-51668828

 

 

Copyright © 2018 Samen Op Pad . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.