Afdrukken

 

Overhandiging Donatiegelden en jaarterugblik 2011                  Putten 24-05-2012

 

Wandelvriendinnen en vrienden.

 

Afgelopen donderdag 24 mei was het zover. We konden het woord bij de daad stellen door het bij elkaar gespaarde donatiegeld te overhandigen aan onze goede doelen.

Er was een bijeenkomst in het Multi Functioneel Centrum Stroud alwaar wij met een aantal SOP medewerkers de afgevaardigden van Children of the Gambia en de Seibo werkgroep, mochten ontvangen.

 

Voordat er werd overgegaan tot de overhandiging werd er kort teruggekeken naar het afgelopen jaar 2011.

 

2011 was duidelijk een groei jaar namelijk:

 

Wij leden comité Samen Op Pad willen iedereen, wandelaars, medewerkers, gulle gevers, sponsoren en ook SGWB en NWB danken voor hun bijdrage en wij hopen hier nog lang mee door te mogen en kunnen gaan.

 

In 2011 zijn een aantal dingen veranderd:

 

Verder was het naast een succesvol jaar vooral ook een gezellig wandeljaar en hopen wij allemaal dat er nog velen zullen volgen en dat allemaal met de kreet:

 Niets moet maar niet alles mag

De uitreiking:

 

De uitreiking van de waarde certificaten werd uiteraard gedaan door onze ambassadrice Gerrie. Zij had daarvoor een mooie toesprak met een mooi certificaat gemaakt die ze overhandigde met gevolgd door een fotosessie. De twee waarde certificaten hadden per stuk een waarde van € 2.335,-- = totaal € 4.670,-- . Alles is te vinden op onze site en of nieuwsbrief.

 

Voordat iedereen naar huis ging werd er nog kort even in de toekomst gekeken, we kunnen concluderen dat er nog steeds groei inzit. Voor 2012 gaan we naar de 24 wandelingen en de Sagambiara Walk, op dit moment zitten we op de helft en tellen gemiddeld 91 wandelaar per tocht. Ook zitten we financieel weer boven de begroting.


We hebben voor 2013 op de wensen agenda staan dat er:

 

Alle aanwezigen werden bedankt en na nog wat napraten ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis, het was een geslaagde bijeenkomst.

 

Als extra opmerking willen we toch nog even kwiijt dat we iedereen maar vooral alle vrijwilligers medewerkers bedanken voor hun inzet want zonder hen hadden we zeker dit resultaat niet bereikt.

 

SOP