Afdrukken

El-Seibo  en Asian Care Foundation ontvangen donatie van stichting Samen Op Pad

 

Drie/Ermelo

 

Op 13 september ontvingen de El  Seibo werkgroep en de Asian Care Foundation,

uit handen van Gerrie van den Brink een bijdrage om hun werkzaamheden in de

Dominicaanse Republiek en Thailand te ondersteunen.

Johan Bos van de El Seibo-werkgroep zal met de bijdrage van € 2500,- ter plekke materialen inkopen om het project voor de kinderen van El Seibo verder vorm te geven.

De laatste jaren is daar door de inzet van talloze vrijwilligers al heel wat bereikt.

Ook dit jaar zullen weer vrijwilligers uit Putten en directe omgeving naar de Dominicaanse Republiek afreizen om daar voor de opbouw de handen uit de mouwen te steken.

De Asian Care Foundation van Bob van Rijn is verheugd over het bedrag van €2000,-.

Sinds augustus 2010 is Bob van Rijn vanuit Evangelische Zendingsgemeente 'De Ark' te Tiel uitgezonden om praktische hulp te verlenen in Thailand bij onder andere de Birmese stam 'Karen' in midden Thailand.

De bedragen zijn door wandelaars van de stichting Samen Op Pad in 2015 bijeen gelopen. Ook ontving Samen Op Pad weer de nodige giften waaronder een bijdrage van de SGWB.

Bij iedere wandeltocht, die deze stichting organiseert, werd per deelnemer €1,00 van het inschrijfgeld afgedragen voor de goede doelen.

De samenwerking, die door beide organisaties als zeer prettig ervaren wordt, zal dan ook zeker een vervolg krijgen.

Op onze website is te zien waarmee onze beide goede doelen allemaal bezig zijn en wat er met het geld gebeurt.

Op  zaterdag 17 december wordt door Samen Op Pad de 11eSagambiara –Walk in de bossen bij Putten en Ermelo georganiseerd. Ook het inschrijfgeld van deze tocht wordt voor beide projecten gebruikt. Mogelijk kunt u de datum alvast in uw agenda noteren en meelopen voor deze goede doelen. (Zie site: www.wc-samenoppad.nl)