Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Samen Op Pad groepswandelingen in coronatijd vanaf september SOP2020

Wat bieden we standaard aan bij basic SOP2020: Klik hier


Vanaf 16 dagen voor de geplande datum is online inschrijven mogelijk.
zie hieronder!

Volgende wandelingen SOP2020 (online inschrijving open)

Sagambiara Walk in Putten 2018

 

SW2018IV1

 

In 2018 werd de tocht gemaakt door een ander gedeelte van Putten. Vanaf de Peppelhoeve gaan we rechts af richting het centrum van Putten richting landgoed Oud Groevenbeek.

 

Daar is te vinden een oud landgoed met boerderijen een oude druivenkas en watertoren. De watertoren is huisvesting voor vleermuizen en daarom ook niet te bezichtigen. We lopen dan verder richting groevenbeekse heide, daar is de wagenrust. De tien kilometer gaat vanaf de wagenrust onder een tunneltje door naar Nieuwe Groevenbeek en lopen via een  bosrijke villawijk terug naar de Peppelhoeve. De langere afstanden lopen verder langs de heide en gaan we richting Telgt en Horst (Horst alleen de 30 km) dit zijn  buurtschappen van de gemeente Ermelo.  

 

 

 

 Vervolgens gaan we richting De Mariahoeve daar is de grote rust voor de langere afstanden.SW2018IV2

Eigenbrood 2De Mariahoeve is een museum boerderij. Deze boerderij is nog in dezelfde staat als in de eerste helft van de vorige eeuw. Speciaal voor de wandelaars gaan ze deze zaterdag open. Normaal zijn ze gesloten in december en januari. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Laten we dus geen misbruik maken van de gastvrijheid van de vrijwilligers van de Mariahoeve.

 

SW2018IV3

 

Na de rust gaan we richting kasteel de Vanenburg, we lopen achterlangs en komen dan langs een poel wat het eerste zwembad van Putten is geweest. We lopen verder door de tuinen van de Vanenburg en kunnen dan links het kasteel aan de voorkant zien.

We lopen langs het station en lopen dan weer richting wagenrust. Na de wagenrust gaan we via een tunnel naar Nieuw Groevenbeek richting de Peppelhoeve. Het laatste deel loopt door de villawijk van Putten.

Kortom onze parcoursbouwers hebben hun best gedaan er een mooie gevarieerde wandeling van te maken. Bos, heide, landbouwgebieden en een aantal mooie landgoederen.

We zien jullie dan ook graag op 22 december tijdens de wandeling.

 

Werkgroep Sagambiara-Walk Samen Op Pad.

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2020 Samen Op Pad . Alle rechten voorbehouden.

CSS-RSevent