loader

Privacybeleid Samen Op Pad

Algemeen

Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23 november 2022. Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt of u inschrijft voor één van onze wandelingen. Wij geven hierbij aan waarom wij uw gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikerservaring van onze website kunnen verbeteren. Tevens tonen wij aan dat we bij onze groepswandelingen voldoen aan de juridische voorwaarden. Zo is voor u duidelijk wat onze werkwijze is.

Dit privacy-beleid is van toepassing op de diensten van Samen Op Pad. U dient zich ervan bewust te zijn dat Samen Op Pad niet verantwoordelijk is voor het privacy-beleid van andere sites en bronnen. Door gebruikt te maken van onze (deze) website en deel te nemen aan onze wandelingen, geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Samen Op Pad respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en deelnemers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De inschrijfgegevens worden na inschrijven zorgvuldig bewaard tot na de wandeling. Deze gegevens kunnen worden gebruikt tijdens de groepswandeling bijvoorbeeld bij een calamiteit. Een en ander, zoals juridisch is voorgeschreven.

De gegevens worden verder op geen enkele wijze opgeslagen in de administratie van Samen Op Pad en zullen derhalve niet gecombineerd worden met andere persoonlijke gegevens waarover wij mogelijk beschikken. Na de wandeling zijn de inschrijfformulieren niet meer nodig en zullen, zonder archiveren, vernietigd worden.

Tijdens de wandeling worden voor het fotoalbum, onze nieuwsbrief en onze sociale media foto’s gemaakt. Wilt u niet op de foto’s komen, meldt u dat dan graag, voor of tijdens de wandeling, aan de SOP-fotograaf. Hij/zij zal hier dan, zo goed mogelijk, rekening mee houden.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens, die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen in de (digitale ) administratie van Samen Op Pad. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Sociale media

Samen op Pad is op verschillende sociale media te vinden, zoals bv. Facebook. Wanneer u ons volgt op sociale media krijgen wij mogelijk toegang tot een deel van uw profielgegevens. Samen op Pad volgt ook zelf sociale media kanalen en kan op die manier toegang krijgen tot gegevens op sociale media over u.

Cookies

Wij verzamelen gegevens (aantallen bezoeken en bezochte pagina’s) voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in de bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt geen gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) of vergelijkbare technieken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Bewaartermijn

Samen op Pad bewaart uw gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens. Samen op Pad zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Via info@samenoppad-wandelen.nlHier pagina sluiten en terug naar vorige pagina
pijl