Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Informatiestroom  via internet:

Op internet is een groeiend aantal apps, websites en Facebook-groepen/-pagina’s te vinden waarin men het nodig vindt om onze wandelagenda te moeten vermelden. Dit gebeurt meestal ongevraagd. De gegevens worden ergens van het internet geplukt. Ook worden wijzigingen in ons programma niet, of niet tijdig, aangepast.  De kans dat er foutieve informatie in omloop komt, is daardoor groot. We hebben dat inmiddels al een paar keer ervaren. Genoemde organisaties vinden dat wij als organisatie wijzigingen moeten melden, zodat zij dat dan (mogelijk) op tijd kunnen aanpassen.

Wij nemen te allen tijde contact op met de eigenaar met het verzoek om te stoppen met het plaatsen van onze agenda-gegevens. Soms met succes, maar regelmatig ook zonder enige actie van hun kant. We hebben de copyrightrechten op onze website gemeld, maar deze worden regelmatig genegeerd.

Onze internetomgeving:
Samen Op Pad heeft een eigen website en Facebook-pagina. Daarop staan de juiste gegevens. Om dat actueel te houden is al lastig genoeg, want soms verandert er op het laatste moment toch nog weer wat, bijvoorbeeld de startlocatie.

Vertrouwde internetomgevingen:
De agenda van Samen Op Pad is ook gelinkt aan de agenda op de website van de SGWB. De  Facebook-groep van de SGWB is daarnaast ook vertrouwd.
Verder zijn wij aangesloten bij de KWBN. Zij geven de evenementengids uit op papier. Deze wordt lang van te voren samengesteld en verspreid. Dat betekent dat de informatie daarin niet altijd actueel is. Ook de beschikbare ruimte is beperkt. Tenslotte worden de door ons opgegeven actuele gegevens vermeld op wandel.nl (KWBN). Door de opzet van die site is de mogelijkheid voor een meer informatieve vermelding beperkt.

Wij adviseren om alleen af te gaan op de informatie die staat op onze website en Facebook-pagina. Ook kan men vertrouwen op de genoemde internetomgeving van de SGWB en KWBN.

Willekeurige internet omgevingen:

De rest van alle apps, webpagina’s en Facebook-activiteiten, die ongevraagd onze agendagegevens publiceren, raden wij af om te gebruiken.                                                                                                        Wij vinden het storend dat men dit doet en daarmee onze copyright- en privacyrechten schendt. Daarnaast leveren de activiteiten van deze organisaties ons onnodig veel extra werk op.  

Bestuur Samen Op Pad.

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.