Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Vandaag zijn wij te gast bij Maarten de Graaf van HSV de Zuidvogels, welke is gelegen aan de Bestervaer 3, 1271 XZ Huizen.

Vanaf het sportpark wandelen wij naar de haven van Huizen en vervolgens naar een landpunt gelegen aan het Gooimeer met daarop een kleine vuurtoren.    Vanaf dat punt een mooi uitzicht over het water.

Langs het Gooimeer wandelen wij weer terug om vervolgens ons tlangs de wijken van Huizen, het centrum, langs de oude Hervormde kerk uit 1380 in de richting van bos en heide.

hui 1Aldaar aankomende steken wij de hei over en wandelen wij naar onze centrale rustplaats bij de sportvereniging N.V.C. te Naarden.

Alle betalingen geschiedt middels pinnen.

Na de rust gaan wij op pad naar Naarden Vesting. Wij zoeken het hogerop waardoor de vesting goed in zicht komt. Wij vervolgen onze weg via onverharde paden, langs het landgoed Oud Naarden naar het Gooimeer. Even later verlaten wij het Gooimeer, wandelen langs de Naarder-Eng een prachtig bosgebied met kleine akkers en het Magdalena bos in de richting van onze finishplaats.                               

Geniet van de wandeling.

Vrgr. Hette Smedema.

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2020 Samen Op Pad . Alle rechten voorbehouden.