Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Samen Op Pad groepswandelingen in coronatijd vanaf september SOP2020

Wat bieden we standaard aan bij basic SOP2020: Klik hier

 


Het bestuur van Samen Op Pad heeft, naar aanleiding van de nieuwe situatie van de corona pandemie, overleg gehad. Besloten is om tot nader bericht geen Groepswandeling te organiseren

Zodra we weer tochten gaan starten, zullen we een Nieuwflits sturen en kunt u dit op de onze website zien.

Volgende wandelingen SOP2020 (online inschrijving open)

Deze week is er geen verslag van het rondje Soest. De foto’s die zijn gemaakt geven ook goed een beeld van wat er te zien was tijdens de tocht van Hette.

 

fotoaaddebieDeze week willen we Aad de Bie in het zonnetje zetten. Aad is vanaf het begin betrokken geweest bij Samen op Pad. De laatste jaren was Aad vooral actief bezig op de achtergrond. Hij zorgde er wekelijks voor dat alle informatie op de website kwam. Dat lijkt makkelijk, je krijgt de tekst en de route en twee klikken verder staat dit op de website. Niets is minder waar. Aad was elke week druk bezig om alles in de juiste bestanden en bewerkingen op de website te krijgen. Donderdag zijn we bij Aad en Toos op bezoek geweest om namens alle wandelaars onze dank hiervoor uit te spreken. Dit hebben we gedaan met een mooie bos bloemen en een verwenpakket en de kaart met handtekeningen van onze wandelaars. Ik doe sinds januari samen met Hette Smedema de taken die Aad voorheen voor ons deed. Ik weet nu dus als geen ander hoeveel werk het is om de site goed werkend te houden. De verhalen kwamen al snel los, hoe Samen Op Pad is ontstaan, gewoon aan de keukentafel. Vergaderen doen we al jaren lopend, in bedrijven komen ze er nu achter dat dit heel efficient is. kortom Samen op Pad was altijd zijn tijd ver vooruit.

We zijn nu ook aan het kijken hoe we de website wat inzchtelijker kunnen maken. Daarvoor is een groepje  samengesteld die kijkt hoe we dat het beste kunnen doen. De mobiele telefoon neemt een steeds grotere plaats in en we willen vooral kijken hoe we de informatie op de telefoon overzichtelijk kunnen houden. Een App staat ook op het verlanglijstje. We staan dus nog steeds niet stil, we gaan nog steeds Samen op Pad.

Nogmaals Aad hartelijk dank voor het vele werk dat je voor Samen op Pad hebt gedaan!

 Ine de Vroom 

 

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2020 Samen Op Pad . Alle rechten voorbehouden.

CSS-RSevent