loader

Wie zijn wij


Op deze pagina kunt u middels het menu een keuze maken over

- De gegevens van de Stichting Samen Op Pad,
- "Stichting Samen op Pad"
- Bestuur en organisatie van de stichting
- Het privacybeleid


 De gegevens van de Stichting Samen Op Padlogo
De stichting is gevestigd te Werkhoven gem. Bunnik.
De stichting is opgericht op 11 juni 2014.
De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60842261Bank gegevens:
NL37 TRIO 0390 4676 34 t.n.v. Stichting Samen Op PadDe stichting is aangesloten bij:

Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB) gevestigd te Amersfoort.Onze tochten zijn te vinden op:
- de website van de SGWB (www.sgwb.nl),
- onze eigen papieren agenda (verkrijgbaar bij onze tochten),
- via onze website: www.samenoppad-wandelen.nl (Wandelkalender).
Regelmatig wordt de digitale nieuwsbrief "Het Soppertje" uitgebracht.
In het menu onder "Overig" vind je de vijf laatste uitgebrachte nieuwsbrieven. Door te klikken op de betreffende nieuwsbrief krijg je deze op je scherm.

pijl


 


"Stichting Samen Op Pad"In 2006 werd Gerrie van den Brink 50 jaar. Om dat te vieren organiseerde ze voor haar wandelvrienden en -vriendinnen op 23 december 2006 een wandeling. Het grootste deel van het inschrijfgeld werd besteed aan een goed doel: de kinderen van Serekunda in Gambia.
De naam bedacht ze door het woord Sara in tweeën te knippen en daar Gambia tussen te plaatsen. Met het woord “walk” maakte ze het af: SAGAMBIARAWALK. Na het grote succes van deze wandeling organiseerde Gerrie de tocht nog een tweede keer.
Omdat ze het niet zag zitten om de verantwoording voor de organisatie alleen te dragen, richtte ze met enkele wandelvrienden een wandelcomité op met de naam “wandelcomité Samen Op Pad”.

In 2008 is Samen Op Pad gestart met groepswandelen.
Op 15 oktober 2008 werd in Amersfoort de allereerste groepswandeling van Samen Op Pad georganiseerd. Het was een zeer gevarieerde wandelroute, waarbij zowel de bosrijke omgeving als de historische binnenstad werd aangedaan. Met 33 deelnemers werd de tocht meteen een succes; al werd het laatste deel van de route in de regen afgelegd. Het was dus van begin af aan al “soppen”, zoals een deelneemster verwoordde.

Op 11 juni 2014 werd Samen Op Pad een stichting. Het doel van de stichting is het bijeen brengen van gelden voor het goede doel ( lees hierover elders op deze website ). Dit probeert de stichting te bereiken door het organiseren van wandeltochten. Op dit moment worden er bijna 40 groepswandelingen per jaar georganiseerd. Deze worden georganiseerd door wandelaars, die zich hebben opgegeven om een wandelroute uit te zetten.

Op 10 oktober 2018 werd de mijlpaal "10 jaar Groepswandelen" bereikt. Dit werd gevierd met een jubileumwandeling in Amersfoort. Deze stad staat dan ook jaarlijks zeker een keer op de wandelkalender.

10 jaar   10 jaar
pijlBestuur en organisatie
SOP is een stichting waarin wandelliefhebbers op vrijwillige basis zelf groepswandelingen organiseren. Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers.

Stichting Samen op Pad is ingeschreven bij de KVK onder nummer 60842261.

De voorzitter van de werkgroep groepswandelen is de eindverantwoordelijke voor de wandeltochten en het jaarprogramma.

Samenstelling bestuur:

Huib Bavelaar   Voorzitter
Hans Mulder   Vicevoorzitter
Peter Lissenberg   Secretaris
Piet van der Hagen   Penningmeester
Hette Smedema   Voorzitter Werkgroep groepswandelen (WGW)
Marjan Smeitink   Bestuurslid


pijl
Privacybeleid
Binnen de stichting wordt een privacybeleid gevoerd. Het privacybeleid staat op een afzonderlijke pagina op deze website. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.pijl